Trænger din trappeopgang til fornyelse?

Enhver etageejendom har en trappeopgang i en eller anden form. Denne bliver brugt flittigt, så folk kan komme ind og ud af deres lejligheder, da denne er bindeleddet mellem deres hjem og resten af verden. Opgangen har fra starten af været ny og flot. Den har været malet i flotte farver, og der har været kælet for detaljen. Med tiden er der folk, der er flyttet ind. Der er måske et hak, det samme sted i væggen hele vejen op til 6. etage, hvor den øverste lejer har ramt den med sin kommode, da han flyttede den op. Malingen på gelænderet er måske slidt af i alle svingene, fordi det er her folk rører mest ved det. Måske hænger tapetet i laser hist og her, og de mange års forsøg på at reparere og udspartle har gjort opgangen slidt og tarvelig at se på. Lyder det lidt som din trappeopgang? I så fald har du ikke nogen problemer, som ikke kan løses. I en ejerforening eller andelsforening kan man nemlig beslutte sig for, at man vil have ordnet alle sine trappeopgange. Først skal man selvfølgelig se på, hvor slemt problemet er for at finde ud af, hvem der skal ordne det.

Malerarbejde trappeopgang

 

Maling eller renovering?

Det kan være opgangen bare ser lidt slidt ud, og blot skal have en ordentlig omgang maling samt lidt småreparationer. Det kan også være, at du har trappetrin, der er ved at falde fra hinanden, hvorved du skal have fat i en tømrer eller lignende, så trappen kan blive sikker at gå på igen. Hvis du vil have opfrisket vægge, gelændere og loftet kan du hyre en maler med ekspertise i trapperenovering.

Farver og udtryk

I en typisk trappeopgang i København, vil den bestå af 4-8 etager, og her er det nemt at få lavet tydelige forbedringer af opgangens udseende. En professionel maler fra Storkøbenhavn har kendskab til og erfaring med opgaver som disse, og kan lynhurtigt skabe tydelige resultater, der alle pynter. Denne vil også være i stand til at hjælpe dig med at vælge en flot farve eller en god retning for udseendet af de forskellige elementer, der indgår i en opgang. Det kan være svært at vælge en god farve, fordi det ikke kun handler om, hvad jeres yndlingsfarve er, men også handler om, hvad der forbliver pænt i lang tid og er rimeligt at holde. Ligeledes er det vigtigt at tage hensyn til den eksisterende arkitektur. Det kan være, at der er stuk i opgangen, eller måske er den utrolig smal. En god maler i København vil vide, hvordan man håndterer Københavnsk arkitektur fra de forskellige årtier og give dig et moderne, men stadig tidssvarende resultat.

Malerfirmaet Sommerlund ApS
Livjægergade 33
2100 København Ø
Telefon: 20 16 17 86