Tag-arkiv: kokillestøbning

Global sourcing til dig og din virksomhed

Har du hørt om global sourcing, men ikke helt er klar over, hvad det drejer sig om? Så kan vi hjælpe dig lidt på vej. Global sourcing betyder søgning og anskaffelse af varer fra alle mulige steder i verden, og det er en yderst god måde at skærpe konkurrencen på og have en række fordele i forhold til ens konkurrenter. Her søger man på det globale marked for at finde de helt rigtige produkter i den helt rigtige kvalitet. Har du en virksomhed,der er ude efter bestemte varer, der skal være i topkvalitet og fra de bedste leverandører, så er det altid godt at alliere sig med et firma, der arbejder med global sourcing. For når et firma gør dette, så vil de nøje have udvalgt deres samarbejdspartnere, såsom fabrikker, så de lever op til de samme kvalitetskrav, som du som kunde stiller. De er samtidig professionelle indenfor området, og derfor udfører de en grundig kontrol af hvert enkelt emne de får hjem fra produktion.

Hvad er du på udkig efter?

Der kan være mange forskellige virksomheder, der har speciale i global sourcing, men ofte vil du finde dem inden for produkter til industriverdenen. Er du f.eks. i en virksomhed, hvor I producerer eller gerne vil producere den samme vare mange gange, så kan I få gavn af en kokillestøbning, som ofte leveres fra firmaer,der arbejder sammen med fabrikker på det globale marked. En kokillestøbning er en produktionsmetode, der gør det muligt at masseproducere et bestemt produkt, i det støbningen kan bruges igen og igen. Ofte laves en kokillestøbning i et hårdt og slidstærkt materiale, hvor hydraliske støbemaskiner gør det muligt at styre formens fyldning og metallets afkøling. På den måde vil man få en støbning, der holder formen og kun kan bearbejdes ved slibning. Andre produkter kunne være laserskæring, som er en yderst effektiv og fleksibel metode til tilskæring.

Kontakt en ekspert inden for området

Det er altid vigtigt at få snakket med en ekspert inden for det område, som du skal have hjælp til at forbedre. De kan guide dig til, hvilket produkt der er det mest brugbare for dig, og I kan snakke om hvordan det hele skal forløbe. Tager du fat i flere firmaer kan du få forskellige tilbud, så du altid får den stærkeste pris, så du slipper for at betale for meget og stadigvæk være sikret et produkt af høj kvalitet.

2parts ApS

Vrøndingvej 2

8700 Horsens

70302425