Søger du et bilværksted i Køge? – Det skal du kigge efter

Som tilflytter til Køge kan det være vanskeligt at overskue det store udvalg af bilværksteder. Udvalget er stort, men det er vigtigt at du vælger et godt bilværksted i Køge, så du kan opbygge et forhold til dem der arbejder der, og sikre dig at du altid har et værksted til rådighed, hvor du føler dig godt tilpas med at efterlade din bil. Den bil der sikrer at du kan komme på arbejde, kan hente børnene og som du sandsynligvis stadig har en del penge bundet i.

Autorisering

Først og fremmest vil det være praktisk at finde et værksted, der er autoriseret forhandler af den bil du ejer. Dette er specielt vigtigt, hvis du har en nyere bil, da der kan være særlige forhold i din serviceaftale. Er der tale om en ældre bil, eller er der ingen særlige forhold i din aftale, behøver dette ikke nødvendigvis være en overvejelse. Findes der alligevel et værksted der tilfældigvis er autoriseret forhandler, tæt på din bopæl i Køge, så er det dog et plus.

Autoværksted

Stor erfaring

Høj faglig kompetence er et stort plus, når det kommer til biler. Selvom de fleste biler i dag er langt mere end bare mekaniske, så kræver det stadig erfaring og ekspertise at tage sig godt af sin bil. Se og spørg efter hvor længe de forskellige værksteder har eksisteret. Kig i øvrigt også efter værksteder med lærlinge. Folk med stor ekspertise vil som oftest gerne lære deres håndværk fra sig, og det forstærker også deres evner at undervise.

Stort værksted

Et større værksted sikrer dig, at der altid er plads og tid til dig, hvis der skulle ske noget uventet, og det sikrer ligeledes at der er råd til at ansætte dygtige medarbejdere.

Personlig betjening

Et godt forhold til forhandleren kan få tingene til at glide lettere. Snak med hver forskellig bilforhandler i Køge og føl dig frem. En god mekaniker behøver ikke være dygtig til small talk, men det skader ikke at du synes godt om personen og føler at du kan stole på ham. Det er rart at have en mekaniker der er ”din” mekaniker, som du ringer til når der er noget galt med bilen.

Lånebil

Rent praktisk er det altid godt at vælge et værksted, som tilbyder dig en lånebil, imens din egen er på værksted. Når du bor i Køge er det næsten umuligt at bruge det offentlige til at komme rundt. En bil – hvilken som helst bil – vil være guld værd.

Gunner Due A/S
Tangmosevej 105
4600 Køge
Tlf. 56 65 34 00