Har du et større byggeprojekt? – Brug en murer

Murermester

Hvis du skal bruge en murer er det højst sandsynligt fordi, at du har behov for kyndig hjælp og vejledning til et byggeprojekt. En murer kan bygge ydervægge, indervægge, pudse facader, lægge tagsten og lægge klinker og fliser.


Alt hvad der har med sten, mursten, cement, mørtel og gasbeton at gøre, har en faglært murer styr på. Det vil altså sige, at du eksempelvis ikke selv behøver at rode med at lægge nye klinker på badeværelset, det kan en murer hjælpe med. En murer kan også hjælpe dig med alt fra større renoverings – og byggeprojekter til småjusteringer på dit hus udseende.  

Facaderenovering – Hvornår?

En facaderenovering er optimering  og renovering af dit hus’ ydermurer.

Er muren af ældre dato skal du vælge behandling med omhu, er der revner eller svagheder i underlaget kan det være en stor fordel at vælge armerings puds.

Armeringspuds er en type puds som er enormt stærkt, der lægges et armeringsnet ind i pudset og således kan du mindske eventuelle revnedannelser.

Efter der er lagt armeringspuds bliver der lagt slutpuds, hvor du har mulighed for at vælge den ønskede farve til din væg. Du skal dog være opmærksom på, at der ved større revner kan være tale om sætningsskader.

Derfor anbefales det altid, at kontakte en faglært murer.

Hvis du eksempelvis bor ved Vestkysten hvor vind og vejr er hårdt for dine vægge, så har du behov for en murer med stor erfaring inden for facaderenovering, belliggende nær Esbjerg.

Vandskuring

I gamle dage skurede man overskydende mørtel af ved hjælp af en mursten. Det gør man som oftest  ikke længere, man bruger derimod en våd svamp. Hvis man ønsker at få vandskuret sit hus, skal man huske på, at det ikke repererer større revner eller svagheder i muren.

Derimod hjælper det din mur med at være mere solid og så er det flot at kigge på. De seneste år er vandskuring blevet enormt moderne, og mørtlen fås i mange forskellige farver.

Hvis du bor på Vestkysten, ønsker at få en vurdering af dine vægges tilstande, og høre hvilke muligheder du har for, at passe endnu bedre på dit hus, så kan du med fordel kontakte en faglært murer i området nær Ribe.

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
26 81 27 38