Få fornyelse i hjemmet med nye gulvbrædder

Et hus er essentielt set en kasse med gulv, vægge og tag på. Et hjem derimod, er basen for hele ens liv og er grundlæggende der, man er og lever. Huset rundt om ens hjem, kan godt med tiden trænge til fornyelse, men hvad vælger man at opgradere? Har man boet i boligen i mange år, kan det være en del ting, som efterhånden kunne trænge til en kærlig hånd. Mange starter der, hvor de på et tidspunkt har været nødt til at lave lappeløsninger. Det kan være køkkenets indretning er dikteret af, hvor der er trukket vand eller gas ind, og man altid gerne har villet ændre dette. Det kan også være, at man har ledninger liggende langs panelerne, frem for at have trukket dem gennem væggen.

Træ gulv

 

Et nyt gulv kan virke som en større operation, end at få gemt elinstallationerne i væggen, men det er det ikke. Udskiftningen af gulvet kan gøre en virkelig stor forskel for følelsen af rummet, og er slet ikke så dyrt og tidskrævende som mange tror. For at finde ud af, hvad dit drømmegulv koster, kan du opsøge den fagmand du gerne vil have til at ordne det. Det kan være du bor i København og gerne vil finde en tømrer. Her er der rig mulighed for, at man finder en tømrer på Frederiksberg eller lignende, og indhenter tilbud samt beskrivelser af forløbet og estimeret tid. Man bør altid indhente mere end ét tilbud, hvorved eksemplet med København er utrolig praktisk, da der i de større byer er meget stor mulighed for, at finde forskellige virksomheder til at byde på opgaven.

 

Typer af Gulvbrædder

Der er mange forskellige slags gulve, men end af de mest elskede, er plankegulve. Dette er det med god grund. Plankegulve er lækre at kigge på, føles godt under fødderne og isolerer nok til, at de fleste betragter deres trægulve som “varme” sammenlignet med eksempelvis fliser eller stengulve. Gulvbrædder er dyre i indkøb, da man ofte køber hele brædder. Her skal træet først vokse sig mange meter højt, for at man kan fælde det og lave det til gulvbrædder. En billigere løsning kan være at genbruge gamle trægulve, som andre har smidt ud, eller at finde en tømrer eller snedker som kan lave gamle døre eller lignende i eksempelvis eg, om til gulvplanker. Her betaler man selvfølgelig for ekceptionelt snedkerarbejde, men med disse to genbrugsløsninger får man et unikt gulv lidt billigere, og sparer samtidigt miljøet.

Frederiksberg Tømreren
Niels Ebbesens Vej 7
1911 Frederiksberg
Tlf: 40 79 50 60