En guide til ombygning af dit badeværelse

badeværelsse

De dage hvor badeværelset kun var et funktionelt rum, der blot skulle indeholde det yderst nødvendige, findes ikke mere. I dag er badeværelset et vigtigt rum i vores hjem – det skal være praktisk, men samtidig kalde på velvære og ro. Savner dit badeværelse nyt liv, er der i dag rig mulighed for at tranformere det til et rum, der skaber pusterum i hverdagen. Til inspiration kan det være nyttigt at besøge et showroom, der kan vise et bredt udvalg af innovative og moderne design- og indretningsmuligheder til dit badeværelse.

På den måde kan du se forskellige stilarter og måder at indrette et badeværelse på, der kan give dig inspiration til din egen indretning. Ved at finde en anerkendt virksomhed, der tilbyder badeværelsestilbehør, kan du få et nyt og stilfuldt badeværelse, som passer til dine behov. I denne artikel har vi samlet en guide med tips og tricks til, hvad du bør overveje, hvis du går med tankerne om at ombygge eller omdanne dit badeværelse.

1. Design og funktionalitet
Når du skal designe dit badeværelse, er det vigtigt, at du finder en balance mellem design og funktionalitet. Har du eksempelvis travlt i hverdagene, kan det være en god idé med et simpelt badeværelse, uden for mange møbler, som kan opfylde dine behov og give dig en glidende og god start på dagen. Det er dog ikke ensbetydende med, at dit badeværelse ikke kan se stilfuldt ud.

Find dristige og iøjnefaldende designmuligheder til din badeværelsesindretning og skab et inspirerende rum, med fokus på funktionaliteten.

2. Moderne udstyr og detaljer
I årenes løb er der sket en stor udvikling inden for udstyr og tilbehør til badeværelset. Det kan derfor være en god idé at inkludere disse detaljer, hvis du er ude efter at modernisere dit badeværelse. Med opvarmede håndklæde-tværstænger, eller bevægelsesfølsomme vandhaner kan du gøre dit kedelige badeværelse mere moderne, funktionelt og spændende.

For det mest ultimative badeværelse, kan du også færdiggøre indretningen med integreret tv-skærme, så du kan se dine yndlingsprogrammer, mens du slapper af i badet efter en hård dag.

3. Lav et budget på forhånd
Det bedste råd til dig, der overvejer at ombygge dit badeværelse, er at overveje, hvor meget du er villig til at betale. Prisen for et nyt badeværelse kan virke høj i første omgang, men husk at det også er en investering! En investering i at omdanne dit badeværelse kan i sidste ende spare dig for en masse penge. For eksempel kan et nyt vandbesparende brusehoved skære i prisen på dine regninger hver eneste måned – ligesom et badekar eller brusedør til brusekabinen, ikke kun ser attraktivt ud, men også forhindrer vand og vanddampe i at slide dit badeværelse op.

Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
78 77 17 09