Det bruges ståldøre til

Ståldøre til industri

Når man arbejder med fødevarer, er det helt grundlæggende, at have de helt rigtige kølerum til sine varer. Især kan den rigtige dør på et kølerum være vigtig. Der er flere grunde til dette, men en af de vigtigste er, at fødevarerne skal holde sig friske og lækre. Rigtig mange er i tvivl om, hvad de bedste løsninger kan være, når det drejer sig om kølerum og dørløsninger. Derfor har vi valgt at give idéer og løsninger til dig, der har en fødevarevirksomhed. Reglerne for temperaturen, luftfugtigheden og den generelle luft i kølerum er blevet strenge, så derfor er det nu endnu mere vigtigt at få sig en dør, som er overholder de industrielle krav. Arbejdstilsynet laver med jævne mellemrum stikprøver i fødevareindustrien, og hvis man ikke overholder kravene, så kan man risikere, at betale dyrt for det.  Da udbuddet for kølerum og kølerumsdøre er blevet større og større, så er der også flere og flere dørproducenter, som kan vejlede og rådgive dig til de helt rigtige kølerumsdøre. Derfor kan det være en god idé at kontakte en af disse og spørge dem til råds, hvis du stadigvæk er i tvivl. Er du interesseret? Så læs med her.

En dør er ikke bare en dør

Alt afhængig af størrelsen på din virksomhed og typen af fødevarer du skal opbevare, så er der forskellige behov, når det kommer til dørene på dine kølerum. Som overskriften lyder, så er der stor forskel på døre, og hvordan de fungerer i daglig drift. Både når det kommer til isolering, men også når det kommer til lukkemekanismen på dem. Lukkemekanismen kan lyde som en mindre ting, men hvis du har en stor fødevarevirksomhed, så kan det være fordelagtigt at have døre, som lukker og åbner på en nem og gnidningsfri måde.

Spar tid og penge på en god dør

Du kan spare både tid og penge, hvis du har den helt rigtige dør installeret i dit kølerum. Jo flere gange en dør skal åbnes, desto større risiko er der for, at luften inde i rummet bliver påvirket. Hvis døren ikke virker optimalt, så skal medarbejderne bruge rigtig lang tid på at lukke og åbne døren, hvilket også er med til at forsinke deres egentlige arbejdsopgaver. Samtidig er en god dør med til at holde den helt rigtige temperatur inde i rummet – så fødevarerne kan opbevares i det helt rigtige klima. Hvis man har med frostvare at gøre, så kan en ståldør være rigtig god at benytte. Hvis du er i tvivl om, hvilke døre der vil passe bedst til din virksomhed, så kan du med fordel kontakte en dørproducent, og forhøre dig om mulighederne. Held og lykke.

DAN-doors A/S
Industrivej 19
8660 Skanderborg
87 93 87 00