Kategoriarkiv: snedkerarbejde

Få fikset taget inden efterårsregnen kommer

Hvert efterår og vinter bliver dit tag bombarderet med vind, is, sne og konstant frysen til og optøning. Dette kan lave stor skade på dit tag, både der hvor det kan ses og usynligt under tagpladerne. Når forårsregnen så kommer efterfølgende, kan taget være blevet utæt, og du har risiko for at få vand ind i huset. Er taget ved at være gammelt, bør det sikres, at det kan klare efteråret og vinteren. Ellers kan du ende med store vandskader og en efterfølgende regning, som let kunne have været undgået.

Nyt tag

Ældre tage er ekstra følsomme, da disse allerede har været udsat for det danske efterår og vinter i mange år. Selv hvis der burde være mange år til at taget skal skiftes, kan det være en god idé at få nogen til at kigge på det. Du kan nemt finde en tømrer som kan komme og undersøge taget for løse tagplader, uanset om du skal have lavet en renovering af et tag i Nordsjælland eller på Sydfyn.

Det firma du vælger til at tjekke taget, skal gerne være et, som kender til den type tag du har, og som har erfaring med tagarbejde. Taget på dit hus er mere komplekst end bare nogle plader oven på et skelet, og det er derfor rigtig vigtigt at det bliver lavet ordentligt. Det er billigere at få det ordnet ordentligt, end at skulle have det hele ned, og have sat et nyt op. Tjek referencer på de håndværkere du hyrer. Du kan eventuelt bede dem om numrene på tidligere kunder, eller gå på deres hjemmeside og se om der er udtalelser fra tidligere kunder. Sørg for at udtalelserne er relevante for din opgave, dvs. hvis du skal have lavet tagrenovation i Nivå, kan det være praktisk hvis udtalelserne også er på tagrenovation i Nordsjælland og omegn.

Når håndværkeren er der for at kigge på dit tag, så vær sikker på, at denne kigger på dit loft. Indersiden af taget kan sige meget om hvilken stand dit tag er i. Plamager, rust eller søm der stikker ud, er alle tegn på, problemer med taget. Når hele tagets tilstand er taget i betragtning, kan man bedre udføre en korrekt og effektiv reparation af dette. Glem heller ikke tagrenden, da denne også sikrer dig mod vandskade. Bliver afløbet stoppet, kan der danne sig klumper af is og sne i tagrenden, og få denne til at springe eller flække. Igen er der stor risiko for at få vandskade i huset, da der vil ligge meget vand på et lille område, frem for at blive transporteret væk af afløbet.

Tømrerfirmaet Brødrene Kyhl
Kløvermarken 46
3060 Espergærde
Tlf: 26 13 28 30

Få fornyelse i hjemmet med nye gulvbrædder

Et hus er essentielt set en kasse med gulv, vægge og tag på. Et hjem derimod, er basen for hele ens liv og er grundlæggende der, man er og lever. Huset rundt om ens hjem, kan godt med tiden trænge til fornyelse, men hvad vælger man at opgradere? Har man boet i boligen i mange år, kan det være en del ting, som efterhånden kunne trænge til en kærlig hånd. Mange starter der, hvor de på et tidspunkt har været nødt til at lave lappeløsninger. Det kan være køkkenets indretning er dikteret af, hvor der er trukket vand eller gas ind, og man altid gerne har villet ændre dette. Det kan også være, at man har ledninger liggende langs panelerne, frem for at have trukket dem gennem væggen.

Træ gulv

 

Et nyt gulv kan virke som en større operation, end at få gemt elinstallationerne i væggen, men det er det ikke. Udskiftningen af gulvet kan gøre en virkelig stor forskel for følelsen af rummet, og er slet ikke så dyrt og tidskrævende som mange tror. For at finde ud af, hvad dit drømmegulv koster, kan du opsøge den fagmand du gerne vil have til at ordne det. Det kan være du bor i København og gerne vil finde en tømrer. Her er der rig mulighed for, at man finder en tømrer på Frederiksberg eller lignende, og indhenter tilbud samt beskrivelser af forløbet og estimeret tid. Man bør altid indhente mere end ét tilbud, hvorved eksemplet med København er utrolig praktisk, da der i de større byer er meget stor mulighed for, at finde forskellige virksomheder til at byde på opgaven.

 

Typer af Gulvbrædder

Der er mange forskellige slags gulve, men end af de mest elskede, er plankegulve. Dette er det med god grund. Plankegulve er lækre at kigge på, føles godt under fødderne og isolerer nok til, at de fleste betragter deres trægulve som “varme” sammenlignet med eksempelvis fliser eller stengulve. Gulvbrædder er dyre i indkøb, da man ofte køber hele brædder. Her skal træet først vokse sig mange meter højt, for at man kan fælde det og lave det til gulvbrædder. En billigere løsning kan være at genbruge gamle trægulve, som andre har smidt ud, eller at finde en tømrer eller snedker som kan lave gamle døre eller lignende i eksempelvis eg, om til gulvplanker. Her betaler man selvfølgelig for ekceptionelt snedkerarbejde, men med disse to genbrugsløsninger får man et unikt gulv lidt billigere, og sparer samtidigt miljøet.

Frederiksberg Tømreren
Niels Ebbesens Vej 7
1911 Frederiksberg
Tlf: 40 79 50 60