Kategoriarkiv: murer

En god gammeldags murer uden smarte salgstrick

I en tid, hvor alt skal være større, hurtigere og bedre, kan det godt gå lige hurtigt nok nogen gange. Det kan gå ud over din tilfredshed som kunde, hvis du eksempelvis ikke føler dig nok hørt. Et oplagt eksempel er et byggeprojekt, hvor du som kunde gerne vil være med inde over de store såvel som små valg, der skal tages i forbindelse med byggeprojektet. Her kan det i nogle tilfælde være et problem at være tilknyttet et stort murerfirma, hvis det eksempelvis ikke er muligt at være tilknyttet én bestemt murer. For at undgå dette problem kan du i stedet finde et en god gammeldags murermester fra et mindre murerfirma, hvor du som kunde bliver hørt. Du vil således både få vejledning før, at byggeprojektet begynder, samt løbende under projektets udførelse, for at sikre, at resultatet opfylder dit ønske fuldstændigt.

Gennemsigtige og fornuftige priser gør alting meget lettere

Som kunde i alle brancher er det altid rart, at priserne er gennemskuelige. Diverse tilbud og reklamer kan let få et produkt til at syne billigere, end hvad regningen viser, og de smarte salgstrick giver derfor typisk også bagslag for dig som kunde. Al denne markedsføring er også mulig at undgå, hvis du vælger en ærlig og reel murer fra Bramming, som tilbyder gennemsigtige og fornuftige priser på murerarbejde. Som kunde ved du derfor på forhånd, hvad du siger ja til, så du ikke skal være nervøs for uforudsete udgifter. Din tilknyttede murer vil nemlig altid spørge dig før, der laves mere arbejde end allerede aftalt.

Så meget kan en professionel murer lave

En professionel murer kan det samme uanset, om personen arbejder i et stor eller en lille firma. Du behøver derfor ikke at være nervøs for, om din murer fra et lille murerfirma kan det samme, som en murer fra et stort firma. Blandt de typiske ydelser inden for murerarbejde findes:

  •   Flise- og klinkearbejde
  •   Facaderenovering- og isolering
  •   Byggeteknisk rådgivning
  •   Restaurering og bygningsbevaring
  •   Tilbygning og ombygning
  •   Energitjek af din bolig

Alt efter dit byggeprojekts omfang kan der være behov for fagpersonerinden for andet håndværk. Her vil din tilknyttede murer fra et lille firma have gode samarbejdspartnere fra nærområdet, som din murer nøje har udvalgt for at sikre sine kunder ydelser og produkter af høj kvalitet.

Murerarbejde i topkvalitet

Med en murer fra en lille virksomhed er du således garanteret et velgennemført projekt, som du drømmer om, samtidigt med at det bliver inden for de økonomiske rammer, som du har godkendt. Du som kunde kan derfor være helt rolig gennem processen, da din nye murer og eventuelle samarbejdspartnerne udelukkende vil udføre arbejde i topkvalitet.

Murermester Søren Bach

Guldagervej 117

6710 Esbjerg V

26 81 27 38

Find din lokale murer i Nordsjælland

Murer

Skal du have udført murerarbejde, og bor du i Nordsjælland? Så find en lokal murer til at udføre dit arbejde. Der er en del murere at vælge imellem, når du skal have udført murearbejde, men det gælder selvfølgelig om at finde den rigtige til at udføre arbejdet for dig. Alt efter hvilken slags arbejde du skal have udført, kan du finde en murer, der kan sit kram og kan udføre arbejdet til den rette pris. Søger en murer i Hillerød, eller har brug for en murer i Gilleleje, så er der flere pejlemærker du kan gå efter, når du skal finde en dygtig murer til den bedste pris.

Hvilket arbejde skal du have udført?

Det første du skal gøre er at undersøge, hvad den gennemsnitlige pris er, på den service du skal have udført. Det kan nemlig variere fra sted til sted, hvor meget man tager for eksempelvis tilbygninger, renoveringsopgaver, fliselægning på badeværelset eller betonarbejde. Men kvaliteten af arbejdet kan også variere. Undersøg, om de forskellige murervirksomheder tilbyder rådgivning omkring det arbejde du skal have udført, hvis du for eksempel skal have renoveret facaden på dit hus eller have lavet nyt badeværelse. Har den pågældende murer god erfaring med den slags arbejde? Undersøg eventuelt, om deres findes brugeranmeldelser eller udtalelser fra tidligere kunder om den pågældende murer, og afgør om disse virker saglige?

Brug en murer med Byg Garanti

Når du skal finde en dygtig murer, gælder det samtidig også om at finde en fagmand, der er med i en brancheforening. På den måde er du sikret, hvis noget går galt under udførelsen af arbejdet, og du er sikret mod snyd. For murere i Nordsjælland gælder det, at de seriøse fagmænd er omfattet af Dansk Byggeris Byg Garantiordning. Denne ordning sikrer, at man som forbruger er omfattet af en garanti, hvis man benytter en byggevirksomhed, der er med i ordningen. Ordningen Byg Garanti fungerer som et økonomisk sikkerhedsnet for kunden, og har du tab i forbindelse med et stykke murer- eller håndværksarbejde som følge af fejl eller mangler forårsaget af håndværkeren, vil garantiordningen dække det. Det gælder i tilfælde, hvor sagen har været for Byggeriets Ankenævn men håndværkeren efterfølgende ikke har mulighed for at dække tabet. Ordningen dækker op til 100.000 kr. per byggesag og gælder i op til fem år efter arbejdet er gjort færdigt. Hvis du finder en murer, der er med i ordningen, har du således en ekstra dækning hvis noget skulle gå galt.

Murermester Lasse Petersen
Østre Alle 19 D
3250 Gilleleje
Tlf: 70 88 25 01