Kategoriarkiv: maler

Mangler du hænder til dit næste byggeprojekt?

Byggeprojekter er ofte langvarige og omfattende, hvorfor der er behov for mange hjælpende hænder. Det kræver ofte folk fra flere forskellige faggrupper at få et byggeprojekt veludført. Det kan hurtigt blive en tidskrævende proces at skulle finde erfarne fagfolk til byggeprojektet. Derudover kan koordinering mellem de forskellige faggrupper også være et helt projekt i sig selv.

Giv ansvaret til et vikarbureau

Du kan søge hjælp hos et professionelt vikarbureau til håndværkeropgaver, hvis du ikke ved hvem, der skal hjælpe dig. Et vikarbureau kan sørge for at rekruttere fagfolk, som kan sikre håndværkere til dit kommende byggeprojekt. Vikarbureauernes erfaring med rekruttering muliggør, at de er i stand til at udvælge erfarne og dygtige fagfolk til projektets behov. Bureauernes sortiment af fagfolk indebærer murere, malere, tømrere, elektrikere og VVS’ere. Det er også muligt at få hjælp fra anlægsgartnere eller ufaglærte arbejdsmænd, hvis dette ønskes.

Vikarbureau håndværker

Loyalitet og tillid

Ved at benytte et vikarbureau til håndværkeropgaver er dit byggeprojekt sikret, at koordinering fungerer. Bureauernes medarbejdere er vant til at arbejde sammen, hvorfor byggeprocessen forløber gnidningsfrit gennem god kommunikation. Medarbejdernes gode samarbejde gør det let at koordinere de forskellige arbejdsopgaver, så byggeprojektet bliver færdiggjort inden for den aftalte tidsramme. Vikarbureauerne har stor kendskab til deres medarbejdere, så de bedste medarbejdere vælges til byggeprojektet. På den måde kan du trygt give ansvaret videre til et vikarbureau, der bygger på værdier som loyalitet, tillid og erfaring. I et samarbejde med fagfolk med en bred erfaring inden for byggebranchen vil kvaliteten af det udførte arbejde være høj.

 God kundeservice

Når du skal vælge hvilket vikarbureau, der skal varetage ansvaret for din byggeproces, er det en fordel at benytte et bureau med god kundeservice. Der er heldigvis et serviceminded vikarbureau i København, som kan kontaktes, hvis dit byggeprojekt eksempelvis skal udføres i Danmark. Bureauerne leverer den bedste arbejdskraft, men kvalitet kan desværre hurtigt blive dyrt. Det er derfor en fordel, hvis bureauets kundeservice blandt andet består af at sørge for en god og fair pris. Det også en stor fordel, hvis vikarbureauet har døgnåbent. Det er vigtigt, at du let og hurtigt kan komme i kontakt med vikarbureauet, hvis der skulle ske utilsigtede hændelser.

Overlad trygt ansvaret for dit byggeprojekt til et vikarbureau for håndværkere. Gennem bureauerne er det let at finde dygtige medarbejdere, hvor høj kvalitet af deres udførte opgaver bliver garanteret.

Håndværkervikaren ApS
Høvedstensvej 29
2650 Hvidovre

Trænger din trappeopgang til fornyelse?

Enhver etageejendom har en trappeopgang i en eller anden form. Denne bliver brugt flittigt, så folk kan komme ind og ud af deres lejligheder, da denne er bindeleddet mellem deres hjem og resten af verden. Opgangen har fra starten af været ny og flot. Den har været malet i flotte farver, og der har været kælet for detaljen. Med tiden er der folk, der er flyttet ind. Der er måske et hak, det samme sted i væggen hele vejen op til 6. etage, hvor den øverste lejer har ramt den med sin kommode, da han flyttede den op. Malingen på gelænderet er måske slidt af i alle svingene, fordi det er her folk rører mest ved det. Måske hænger tapetet i laser hist og her, og de mange års forsøg på at reparere og udspartle har gjort opgangen slidt og tarvelig at se på. Lyder det lidt som din trappeopgang? I så fald har du ikke nogen problemer, som ikke kan løses. I en ejerforening eller andelsforening kan man nemlig beslutte sig for, at man vil have ordnet alle sine trappeopgange. Først skal man selvfølgelig se på, hvor slemt problemet er for at finde ud af, hvem der skal ordne det.

Malerarbejde trappeopgang

 

Maling eller renovering?

Det kan være opgangen bare ser lidt slidt ud, og blot skal have en ordentlig omgang maling samt lidt småreparationer. Det kan også være, at du har trappetrin, der er ved at falde fra hinanden, hvorved du skal have fat i en tømrer eller lignende, så trappen kan blive sikker at gå på igen. Hvis du vil have opfrisket vægge, gelændere og loftet kan du hyre en maler med ekspertise i trapperenovering.

Farver og udtryk

I en typisk trappeopgang i København, vil den bestå af 4-8 etager, og her er det nemt at få lavet tydelige forbedringer af opgangens udseende. En professionel maler fra Storkøbenhavn har kendskab til og erfaring med opgaver som disse, og kan lynhurtigt skabe tydelige resultater, der alle pynter. Denne vil også være i stand til at hjælpe dig med at vælge en flot farve eller en god retning for udseendet af de forskellige elementer, der indgår i en opgang. Det kan være svært at vælge en god farve, fordi det ikke kun handler om, hvad jeres yndlingsfarve er, men også handler om, hvad der forbliver pænt i lang tid og er rimeligt at holde. Ligeledes er det vigtigt at tage hensyn til den eksisterende arkitektur. Det kan være, at der er stuk i opgangen, eller måske er den utrolig smal. En god maler i København vil vide, hvordan man håndterer Københavnsk arkitektur fra de forskellige årtier og give dig et moderne, men stadig tidssvarende resultat.

Malerfirmaet Sommerlund ApS
Livjægergade 33
2100 København Ø
Telefon: 20 16 17 86